Υπηρεσίες

Γραφείο Κηδειών - Τελεταί Προμπονά

Αναλαμβάνουμε πλήρως όλη τη διαδικασία, από τη στιγμή του θανάτου έως την ταφή, φροντίζοντας για τα απαραίτητα δικαιολογητικά:

  • άδεια ταφής,
  • ληξιαρχική πράξη θανάτου
  • και έξοδα κηδείας από όλα τα ταμεία.

Διαθέτουμε ποικιλία φέρετων, στεφάνια κηδείας, στολισμό φερέτρου και ναού. Οι τιμές μας είναι προσιτές ανάλογα τις επιθυμίες των συγγενών.

Αναλαμβάνουμε την τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης η οποία ψάλλεται στις 40 ημέρες του εκλιπόντα, στους τρεις μήνες, στους έξι μήνες στον ένα χρόνο και στα τρία χρόνια.

Είμαστε δίπλα σας για να ορίσουμε την ημερομηνία και ώρα του ναού που θα τελεσθεί η δέηση, το σχέδιο που θα επιλέξετε για τον δίσκο με τα κόλυβα, σακουλάκια, κουβέρ, τσαντάκια, στολισμό για τον ναό και μοίρασμα δίσκου.

Μνημόσυνα - Τελεταί Προμπονά
Επαναπατρισμός Σορού - Τελεταί Προμπονά

Αναλαμβάνουμε ακόμα όλες τις διαδικασίες για επαναπατρισμό του σορού από όλες τις χώρες του εξωτερικού, με όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται, καθώς ακόμα και την επιθυμία κάποιου για αποτέφρωση – καύση νεκρού.

Η πραγματοποίηση της αποτέφρωσης και της καύσης νεκρών με τα σημερινά δεδομένα, γίνεται στην κοντινότερη χώρα όπου είναι η Βουλγαρία.

Τέλος αναλαμβάνουμε και το δυσκολότερο κομμάτι όλης της διαδικασίας που είναι η εκταφή της σορού και φροντίζουμε, ανάλογα την επιθυμία σας, για την φύλαξη των οστών ή τη μεταφορά τους

Εκταφή Σορού - Τελεταί Προμπονά
Aποτέφρωση Σορού ή Οστών - Τελεταί Προμπονά


Όσοι επιλέγουν την αποτέφρωση είναι χρήσιμο να γνωρίζουν:

  1. Οι υπηρεσίες αποτέφρωσης νεκρών παρέχονται αποκλειστικά μέσω γραφείων τελετών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνεπώς, οι συγγενείς ή οικείοι των θανόντων θα πρέπει να επικοινωνούν με το γραφείο τελετών της επιλογής τους το οποίο και αναλαμβάνει στη συνέχεια τις διαδικασίες αποτέφρωσης σε συνεργασία με το Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών.
  2. Τα έξοδα της αποτέφρωσης καλύπτονται από τα ασφαλιστικά ταμεία όπως ισχύει και για την ταφή. Πλέον η καταβολή των εξόδων γίνεται κατόπιν ηλεκτρονικής αιτήσεως του δικαιούχου και ηλεκτρονικής καταχώρισης της δαπάνης από το γραφείο τελετών.
  3. Αποτέφρωση οστών: Όλοι βιώνουμε την τραγική κατάληξη σε βάθος χρόνων της εκταφής των οστών των νεκρών μας. Πλέον, οι οικογένειες μπορούν μετά την εκταφή, αντί της συνήθους διαδικασίας της τοποθέτησης των οστών εντός οστεοθήκης και φύλαξης σε οστεοφυλάκιο στα κοιμητήρια, να επιλέγουν την αποτέφρωση των οστών.
  4. Η διαδικασία της αποτέφρωσης σορού διαρκεί 2-3 ώρες και της αποτέφρωσης οστών διαρκεί 1,5-2 ώρες.
  5. Το ΚΑΝ εκδίδει πιστοποιητικό αποτέφρωσης σορού, καθώς και πιστοποιητικό αποτέφρωσης οστών από εκταφές.