ΤΕΛΕΤΑΙ ΠΡΟΜΠΟΝΑ

Γραφείο Τελετών Κυψέλη

Το γραφείο τελετών Τελεταί Προμπονά εξυπηρετεί την Κυψέλη, αναλαμβάνοντας να σταθεί δίπλα σας, με σεβασμό και διακριτικότητα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις δύσκολες στιγμές της ζωής σας.

Κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο:

Μέλημά μας είναι η συμπαράσταση στον πόνο που βιώνετε και η απόλυτη οργάνωση της διεκπεραίωσης της εκάστοτε τελετής, με ποιότητα και αξιοπρέπεια για τον άνθρωπό σας στο τελευταίο του ταξίδι.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κηδείες, μνημόσυνα, επαναπατρισμό σορού και εκταφή σορού, απαλλάσσοντάς σας από κάθε άγχος στην ήδη επιβαρυμένη και φορτισμένη ψυχολογικά κατάσταση που βρίσκεστε και πραγματοποιώντας όλες τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες.

Το γραφείο τελετών παραμένει ανοιχτά όλο το 24ωρο για να προσφέρει σε εσάς την στήριξη και τις υπηρεσίες του, ώστε να τιμήσετε τον αγαπημένο σας που έφυγε από τη ζωή.

Επικοινωνήστε μαζί μας, οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε, 24 ώρες το 24ωρο, ακόμη και για τη μεταφορά της σορού σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και αντίστροφα.

Οι Υπηρεσίες Μας στην Κυψέλη

Αναλαμβάνουμε πλήρως όλη τη διαδικασία, από τη στιγμή του θανάτου έως την ταφή.

Αναλαμβάνουμε την τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης η οποία ψάλλεται στις 40 ημέρες του εκλιπόντα, στους τρεις μήνες, στους έξι μήνες στον ένα χρόνο και στα τρία χρόνια.

Αναλαμβάνουμε ακόμα όλες τις διαδικασίες για επαναπατρισμό του σορού από όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Αναλαμβάνουμε και το δυσκολότερο κομμάτι όλης της διαδικασίας που είναι η εκταφή της σορού.

Όλα όσα είναι χρήσιμο να γνωρίζουν όσοι επιλέγουν την αποτέφρωση.

Είμαστε Κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο

Το γραφείο τελετών Τελεταί Προμπονά είναι συνώνυμο του κύρους και της αξιοπρέπειας, σέβεται τον αποθανόντα, αλλά και την οικογένεια που μένει πίσω.

Εμπιστευτείτε μας για την κάλυψη της τελετής σας στην Κυψέλη – είμαστε πάντα στο πλευρό σας.

Τρόποι Πληρωμής: Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες (χρέωση καρτών με άτοκες δόσεις).